top of page

11.09.2024

Нещодавно наша мобільна бригада оперативно відреагувала на екстрений виклик про загрозу життю та здоров'ю трьох малолітніх дітей в одній із сімей міста. Під час перевірки, до справи були залучені всі необхідні суб'єкти соціальної роботи: служба у справах дітей, сектор із протидії домашньому насильству Нацполіції, сектор ювенальної превенції та управління охорони здоров'я міської ради.

 Рішенням відповідних служб, дітей було вилучено з родини, а матір і батька притягнуто до відповідальності. Подальша доля малюків буде вирішуватись соціальними службами, які докладуть усіх зусиль для забезпечення їхнього благополуччя та безпеки.

 Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, у координації з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції через імплементаційного партнера Громадської організації Громадський Рух «Віра, Надія, Любов».

 Послуги мобільної бригади надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США ( Бюро гуманітарної допомоги USAID), Канади, Норвегії, Швеції, Великої Британії, Фінляндії, Данії та Гуманітарного Фонду для України (UHF).


Comments


bottom of page