top of page

06.06.2023

"Травма війни: точка опори у часи нестабільності". Саме так називаються тренінги, які сьогодні провели Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» за підтримки International Rescue Committee. Цей захід спрямований на психологічну підтримку внутрішньо-переміщених осіб та інших людей, що пережили воєнні травми.

Психолог ГР «Віра, Надія, Любов» Марія Мілославська допомогла учасникам зрозуміти свій поточний психологічний стан і впоратися з посттравматичним стресом, депресією та тривогою. Було надано практичні, корисні знання, навички та інструменти, які сприяють поліпшенню психологічного стану та зміцнюють внутрішню стійкість. Подібні заходи, які ми регулярно проводимо, сприяють процесу психологічного одужання, розвитку соціальної підтримки та збільшенню усвідомлення суспільства про необхідність допомоги постраждалим від воєнних подій.

Варто зазначити, що актуальність тренінгів для внутрішньо-переміщених осіб та інших постраждалих людей, полягає у тому, що вони відповідають на основні потреби цільової аудиторії. Особи, які пережили війну, часто стикаються зі складнощами в адаптації до нових умов життя, втратою близьких, переживаннями, страхами та посттравматичними симптомами. Сьогоднішні тренінги стали тим простором, де учасники відчули нашу всебічну підтримку та покращення свого психологічного стану. Ми продовжуємо працювати далі, щоб наші наступні зустрічі стали справжнім променем світла, який пробиваючись через хмари невизначеності, дарував людям надію, одужання та зміцнення. До нових зустрічей! #ГРВіраНадіяЛюбов


Comentários


bottom of page