top of page

11.09.2024

Цього тижня наші кейс менеджерки з м. Кропивницький отримали унікальну можливість прокачати свої навички проєктного менеджменту в сфері протидії гендерно зумовленому насильству (ГЗН) та домашньому насильству (ДН). Це відбулося за допомогою інтерактивної настільної гри «Криголами», яка стала не просто інструментом навчання, а справжнім шляхом до зміцнення довіри та співпраці в команді.

 Настільна гра «Криголами» розроблена у межах програми UNFPA з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству, що реалізується за фінансової підтримки урядів Великої Британії та Канади. Вона допомагає створювати простір для відкритого діалогу та розвитку співпраці між колегами.

 Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, у координації з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції через імплементаційного партнера Громадської організації Громадський Рух «Віра, Надія, Любов».

 Послуги мобільної бригади надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США ( Бюро гуманітарної допомоги USAID), Канади, Норвегії, Швеції, Великої Британії, Фінляндії, Данії та Гуманітарного Фонду для України (UHF).


コメント


bottom of page